TALVIUINTIPAIKKA GUMBOSTRANDIIN

26.01.2023

Gumbostrand -Västerskogenin kyläyhdistyksen yhtenä toiminta-ajatuksena on kehittää alueen asukkaiden hyvinvointia, esim. järjestämällä vapaa-ajan toimintaa. Pari vuotta sitten asukkailta tuli toive talviuintipaikasta Gumbostrandin rantaan.

Yhdistyksemme hallitus otti tästä kopin ja käynnisti kehitysprojektin. Projektimme toteutumisen on mahdollistanut Kehittämisyhdistys Silmu ry:ltä, Sipoon Säästöpankkisäätiöltä ja Sipoon kunnalta saamamme tuki. Lisäksi mm. Sipoon kunta, Sipoon talviuimarit ja Porvoon ympäristöterveydenhuolto ovat antaneet projektiimme hyviä ohjeita ja neuvoja. Saamiemme avustusten, ohjeiden, neuvojen ja vapaaehtoistyön turvin, olemme nyt hankkeemme loppusuoralla.

Lauantaina 4.2.2023 kyläyhdistys avaa talviuintikauden järjestämällä Avoin avanto - tapahtuman. Tapahtuma järjestetään klo 10-13 talviuintipaikalla Gumbontaloa (Gumbontie 222) vastapäätä olevalla laiturilla ja vajaan kunnostetun pukukopin luona.

Seuraa tarkempia päivityksiä uimapaikan avajaisista sekä ohjelmasta täällä GVBF:n kotisivuilla ja Facebook-ryhmästä.

Lyhyesti Gumbon talviuintipaikasta

Talviuintipaikka on tarkoitettu uintimaksun suorittaneille kyläyhdistyksen jäsenille. Kun liityt yhdistykseen ja aloitat talviuinnin, saat käyttöösi pukukopin avainlaatikon koodin. Voit käydä silloin uimassa, kun se itsellesi parhaiten sopii.

Uintimaksu: 25 euroa/ nyt alkava kevätkausi + kyläyhdistyksen jäsenmaksu: 15 euroa/vuosi


Oletko kiinnostunut talviuinnista?